30 Tonluk Kovalı Ekskavatör Kiralık

Kiralık 30 Tonluk Kırıcılı Eskavatör İş makinası  Kiralık 955 Cat Paletli Kepçe

makina kiraya verenler

TÜM TÜRKİYE İL VE İLÇELERİNDE

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İLÇELERİNDE

Her Türlü İş Makineleri ve kamyonlarla

HER TÜRLÜ YIKIM HAFRİYAT İŞLERİNİZ

BİNA OTEL FABRİKA DUVAR KAT YIKIM KIRIM SÖKÜM

TABİLE SAHA BETONU KIRIMI TADİLAT YIKIM İŞLERİ YAPILIR.

YIKIM İŞLERİNİZE DENEYİMLİ TEKNİK KADROMUZLA

KEŞİF YAPIP EN UYGUN FİYATI VEREBİLİRİZ.

YIKIM SÖKÜM HAFRİYAT  KAZI İNŞAAT TAAHHÜT NAKLİYAT İŞLERİNİZ YAPILIR.

www.ascanlar.com

Ofis : { 0312 } 482 05 09  / Fax : { 0312 } 480 65 02

Ankara yıkım firmaları

Gsm Cep: (0532) 40 777 57  / Email: [email protected]

Ankara yıkım hafriyat moloz nakliyesi ankara yıkım firması Limited Şirketi Ankaradaki yıkım işleri yapanlar hurda malzeme alanlar hurdacılar ankara

Yüksek teknoloji hafriyat makine parkı, çift çeker damperli kamyon grubu ve tecrübeli uzman kadromuz ile İstanbul’daki büyük metrajlı hafriyat dekupaj, bina yıkımı ve moloz kaldırılması işlerinize hızlı çözüm ve en uygun fiyat teklifi sunuyoruz.

Ağır trafik koşullarında hafriyat ve yıkım işleriniz yapıyor ve size sıfır sorun politikasıyla işinizi teslim ediyoruz.

Zor bölge ve koşullardaki hafriyat yıkım işleriniz için profesyonel mühendislik çözümleri üretiyoruz. Müşteri memnuniyeti öncelikli hedefimizdir. Biz işimizi seviyoruz. Size taahhüt ettiğimiz tarihte, anlaştığımız fiyatla teslim ediyoruz.

Hafriyat öncesi bölgenin jeolojik yapısını inceliyoruz.

Diğer koşulları ve değişken faktörleri göz önünde tutarak, ayrıntılı araştırma yaparak iş hakkında ayrıntılı teklifimizi sunuyoruz.

Teklifimizde size nihai fiyat ve süreyi açık olarak belirtiyoruz.

Yüksek tecrübeye sahip, profesyonel kadromuz ile işlerinizi zamanında teslim etmek, her zaman gerçek referansımız olmuştur.

Yıllar boyu inşaat işleri başta olmak üzere hafriyat, kırım, yıkım, moloz nakli, bina temel hafriyatı, eski veya yeni bina yıkımı işlerinde sizlere birlikte çalıştık ve zor projelerinizde size çözüm ürettik.

ASCANLAR YIKIM HAFRİYAT olarak 1985 yılında CAN HAFRİYAT olarak başladığımız hafriyat dekapaj işleri faaliyetimize 1993 yılı itibarı ile, ASCANLAR Limitet Şirketi olarak hafriyat yıkım altyapı inşaatı konusunda ihtisaslaştık. Faaliyetimize hali hazırda ASCANLAR Limitet Şirketi olarak devam etmekteyiz.

makina parkımız, uzman personelimiz ile sizlere her türlü teknik hafriyat yıkım işleri konusunda destek çözümler üretiyoruz.

Çevre sağlığı ve güvenliği konusunda, örnek gösterilen bir kalite politikasına sahip olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Makine parkımızdaki motorlarda Euro 4 ve 5 teknolojisi kullanıyoruz.

Euro 4 ve 5 teknolojisi ile Çevremizi ve yeşili koruyor, aynı zamanda yakıt tasarrufu sağlayarak, sizlere en uygun rekabetçi fiyatı sunabiliyoruz.

Geçmişte başardığımız işlerimiz, gelecekte yapacaklarımızın teminatı ve referansıdır. Memnun müşteri portföyümüz tek geçerli referansımızdır.

Teknolojik makine parkı ve Çevre dostu damperli kamyon grubumuz ile hızlı ve güvenli çalışmak kurumsal ilkelerimizin başında gelmektedir.

İÇME, PROSES, ATIKSU ARITIMI ve YENİDEN KAZANIMI

BORU VE EKİPMANLARI (Temiz ve Atık Su İçin)

POMPA VE EKİPMANLARI

VANA VE EKİPMANLARI

HİDROFORLAR

BAĞLANTI ELEMANLARI

HAVUZ ARITIM KİMYASALLARI ve EKİPMANLARI

SU SAYAÇLARI

SU YALITIM ÜRÜNLERİ

KANAL, BORU, TESİSAT TEMİZLEME CİHAZ ve SİSTEMLERİ

İŞ MAKİNELERİ

Comments 0

Leave a Comment