KAZI HAFRİYAT NAKLİYE İŞLERİ

Hafriyat Yıkım Kırım İşleri Moloz Nakliyesi Ankara Kiralık Eskavatörler İş Makineleri Ankara Jisibi jcb Kiralık 955 Kepçeler Ankara Kiralık Damperli Kamyonlar Yıkımcılar Ankara Yıkım Firmaları Kırımcılar Enkazcılar Ankara Yıkımcı Hurdacılar

Hafriyat, Nakliye, İnşaatlarınızda Alt yapı ve üst yapı projlelerinizde ihtiyacınız olan her türlü iş makinelerini kiralanması ile ilgili firmamızdan teknik destek ve hizmet alabilrisiniz. Toprak Silindirleri. Asfalt Yama Silindirleri

HER TÜRLÜ YIKIM HAFRİYAT İNŞAAT İŞLERİNİZDE BİR TELEFON KADAR YAKINIZ

HER TÜRLÜ YIKIM HARFİYAT VE İNŞAAT, TADİLAT YIKIMI KIRIMI İŞLERİNİZDE

UZMAN TEKNİK EKİBİMİZLE HİZMET VERMEKTEYİZ.

HER TÜRLÜ BİNA YIKIM KIRIM İŞLERİ YAPILIR. HAFRİYAT MOLOZ NAKLİYE İŞİ YAPILIR.

Hafriyat kazı işleri, Kesinlikle işinde uzman deneyimli bir operatörün ve topograf  ile şantiye şefinin koordineli bir şekilse çalışması sizin için bir avantaj dır çünkü oparator işinizi verilen kot da belirtilmiş ölçülerde yaparak teslim eder. Tabi zemini gevşetmez

kiralık kovalı eskavatörler 18 20 25 30 tonluk makinalar kiraya verenler ankara

kazıdan önce keşif yapılır. Keşif yapılması işlemi de hafriyat işinin diğer  kısımları gibi tecrübe ve uzmanlık gerektirir. Keşif sonuçlarının tarafınıza bildirilmesinde yanıltıcı bilgiler hafriyat işlemlerinin maliyetleri konusunda sorunlar ortaya çıkaracaktır.

Kazı işlerinizi iş makinelerimiz ile sorunsuz olarak tamamlamaktayız. Arazi koşulları ne kadar zor olursa olsun deneyimli şantiye şefimiz mühendisimiz vede işinde uzmanlaşmış operatörümüz ile hizmetimize işimize yansıtmaktayız.

Hafriyat yapılacak şantiyede gerekli kontrol edilir. Genel talimatlar, planlar çerçevesinde hafriyat bölgesi taranır. Sınıflandırma işlemleri sırasında uygun olmayan malzemeler için kontrol edilebilir. Kökler ve diğer  büyük bozulabilen nesneler kaldırılır ve dış depolanmış alanların bertarafı  için inşaat sınırları döküm alanı tespit edilir.

Öncelikle hafriyat alanında tabi bitkisel toprak sıyrılmalıdır. Kazı yapılacak alanda ağaç kökleri gibi tüm bozulabilen malzemelerin kaldırılmasını kapsar. (kütükler, çim, yabani ot, tarımsal enkaz moloz vb )

kanal makinesi ankara

Hafriyat çalışmalarını sürdürürken hafriyatçılar tarafından güvenlik önlemleri alınmalı ve hayati tehlikelere karşı bilgili olunması gereklidir.

Hafriyat firmaları, Hafriyat sahasında  yüzey durumu, yer altı suları, yer altı doğalgaz boru hatları, elektrik kabloları ile ilgili bilgilerin toplanması sağlanmalıdır. Düzgün bir hafriyat işi için ekibin iyi şekilde işbirliği gereklidir. Denetleyiciler, çalışan grupları, bireysel çalışanlar vs.  Mobil donatım operatörleri ile hafriyat kenarında uyarıcı tabela ve uyarı ekipmanları kullanılmalıdır. Patlayıcı yanıcı maddelere karşı gerekli tedbirler alınmalıdır. Hafriyat araçları dikkatle ve sadece uzman operatör personel tarafından kullanılmalıdır.

Bölgede patlayıcı, yanıcı, aşındırıcı, oksitleyici ve zehirli maddeler bulunması operasyonu hafriyat için tehlike duruma sokabilir. Hafriyata başlandıktan sonra hafriyat alanına daha sonra su birikmesi gibi durumları önlemek içinde önlemler alınmalıdır. Ani değişiklik felakaet için çok müsait ortamlar hazırlayabilir. Firmamız teknik elemanlarının kontrolünde hafriyat işleriniz sorunsuz bir şekilde yapılmaktadır.

ASCANLAR Yıkım Hafriyat İşleri

Ofis Telefon : ( 0312 ) 482 05 09 /… Caner …/ Ofis faks : ( 0312 ) 480 65 02

Gsm Cep : ( 0532 ) 40 777 57

www.ascanlarhafriyat.com

KAZI, KAZI İŞLERİ. MALİKİN MÜLKÜNDE YAPTIĞI KAZI İŞLERİ.

18/03/2004 tarihli ve 25406 sayılı resmi gazete‘de yayınlanan “hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıklarının kontrolü yönetmeliği” uyarınca kontrol altına alnmış eylemdir. temel amaç çevreye zarar vermeyecek şekilde hafriyatın öncelikle kaynakta azaltılması, toplanması, geçici biriktirilmesi, taşınması, geri kazanılması, değerlendirilmesi ve bertaraf edilmesidir. bu amaçla 3 çeşit belgenin edinilmesi zorunludur, bu belgeler; “hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları taşıma belgesi”, “hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları kabul belgesi” ve “hafriyat toprağı, inşaat ve yıkıntı atıkları taşıma fişi”dir. taşıma belgesi ilgili firmanın vergiye kayıtlı olduğu veya taşıma aracının ruhsatının alındığı ilçe belediyesinden temin edilir. kabul belgesi ve taşıma fişi ise ilgili firmanın hafriyat işini yürüttüğü ilçesınırlarından sorumlu ilçe belediyesinden temin edilir. bu belgelerin temini esnasında gerekli olacak belgeleri aşağıda sıraladım.(bu bilgi ve belgeler her ne kadar yönetmelikle belirlenmişse de bazı noktaları yoruma açık olduğundan ilçe belediyelerince farklı yorumlanan noktaları bulunmaktadır. dolayısıyla benim burada verdiğim bilgiler tamamen yardım amaçlı olup ufak tefek eksikleri gedikleri olabilir.ayrıca bu bilgiler bir yerden alıntı değildir.)

hafriyat kabul belgesi için gerekli belgeler:

1.talep dilekçesi

2.vergi levahasının fotokopisi

3.hafriyat izin belgesi(hafriyat miktarı yazılı)

4.imza sirküsü(ya da vekaletname)

5.taşıma izin belgesinin fotokopisi(taşıma izin belgesi yoksa edinilmeli)

6.depolama sahasının yetki belgesinin fotokopisi

7.ücret: 40 ytl ve ayrıca atık miktarına göre hesaplanan her bir araç başına verilecek hologrom ve taşıma fişi için 3 ytl

hafriyat taşıma izin belgesi için gerekli belgeler:

1.talep dilekçesi

2.araç ruhsatının fotokopisi

3.vergi levhasının fotokopisi

4.şoförün ehliyetinin fotokopisi

5.araç fotoğrafı(aracın plakası resimde arkadan ve önden okunabilir olacak, kasası sarı renkte olacak ve kasa üzerinde büyük harflerle “inşaat/yıkıntı atığı taşıma aracı” yazacak)

 

….

 

……..

 

.

…….

 

Ankara gübre, gubre organik gübre, gübre çeşitleri, ankara gübre, hayvan gübresi, doğal gübre, dogal gübre, hayvan dışkısı, gölbaşı gübre, çevre düzenleme, peyzaj, bahçe düzenleme, tarla, nakliyat, ankara hafriyat, gölbaşı hafriyat, taahhüt, harfiyat bahçe toprağı verenler toprak satanlar ankara yol işlerinde ve hafriyat işlerinde çalışmaya uygun. aylık olarak kiraya verilir Hatasız ve sorunsuz Her türlü Kazı çalışmaları yapılır. Hafriyat işleri yapanlar, Hafriyat İşleri, Bina yıkım işleri, yıkımcılar ankara  yıkım firmaları Temel Kazısı Hendek kazı derin kazı dar geniş kazı küskülük zemin kazısı kanal kazısı saha tesviyesi dolğu işleri yapılır.

hafriyatçı nedir, hafriyatçı ne demek, hafriyatçı hakkında bilgiler, hafriyatçı kelimesinin ingilizce türkçe çevirisi ve tercümesi. hafriyat nedir, hafriyat ne demek, hafriyat hakkında bilgiler, hafriyat kelimesinin ingilizce türkçe çevirisi ve tercümesi.  Bu sayfada hafriyat anlamı, nedir, ne demek gibi soruların cevabı ve hakkında benzeri detaylı bilgiler yer almaktadır Bina yıkım işleri, hafriyat nedir hafriyat fiyatları yıkımcılar ankara  yıkım firmaları dolgu ve tesviye işleri yapanlar çalışmaları DERİN KAZI, GENİŞ KAZI, YUMUŞAK ZEMİN KAZISI, KÜSKÜLÜK SERT KAYA KIRIMI KAZISI, hafriyat işleri yapanlar hafriyatçı hafriyatcılar ankara hafriyatçılar derneği hafriyatcılar kooperatifi hafriyatcılar deneği Ankara’nın Altındağ, Çankaya, Etimesgut, Keçiören, Mamak, Sincan, Yenimahalle, Akyurt, Ayaş, Bala, Beypazarı, Çamlıdere, Çubuk, Elmadağ, Evren, Gölbaşı, Güdül, Haymana, Kalecik, Kazan, Kızılcahamam, Nallıhan, Polatlı ve Şereflikoçhisar eryaman Etimesgut

beto kaya kırıcıları ankara kırım yapanlar
cat 50 tonluk eskavatör kiraya verenler
daewo kiraya verenler
ankara kiralık daewo doc wolvo kepçeler
daewo hi-ex kırk ayak kamyonlar
kiralık kanal makineleri 225 cat kiraya verenler

Comments 0

Leave a Comment